Tuesday, March 29, 2005

...satu cerita tentang...

deleted some of my posts 2 dcrease la the size of diz blog. sak senang nak load. anyway...aku ngamok ngan nisa ngan pipot ngan zharip aritok...tanpa sebab. tensyen sebenanya...lamak gilak pendam, alu meletup. kebetulan cdak 3 ada rah tepi aku, alu knak tempiaslah. wakaka...jarang lik nak nangga aku bekelakuan gya. xpnah dalm sejarah aku ngadu ngan urg pasal problem aku. masalah aku, biar aku yg tanggung dikpun. jgn nak nambah beban kat urg lain gik. ya la prinsip yg aku bepegang teguh dgn. then dgn xsengajanya, aku break down. tapi cuba mok thn lah. pipot alu nasihatkan aku, mun aku rasa nak nangis, nangis jak. jgn dthn2. nisa mdh lain...mun aku nak ngamok, ngamok jak. jgn dthn2. huehue...aku ngamok lak...ada yg tekorban pulang. pasya, aku trus xda mood nak blaja or beguro or nak ngatik urg. cam mayat idup jaklah aku kat skool ritok tek. zharip tyk aku pahal...lamak skool kat kolej tok nya xpnah nangga aku murung glak. aku pun crita everything ngan nya. Usher nenga skali. suma tok pasal aXXXX. aku tensyen pasal nya. bkn hal skolah. sakit ati tauk x...axxxx ya dah cukup menyakitkan ati aku. aku mok lepas darinya...tapi xtauk gney. stiap mlm nangis, napa reti gya?? b4 betemu dgn nya, ingt gik aku betapa bahagya nya dirik tok. knektok rasa cam knak permain. sakit jiwa bila tauk nya ngan mpuan sial pj2...or wut so ever. xphm2 lagik kah nya ya?? aku mampu bahagya kan nya IF nya janji xmenduakkan aku. tok x, gereknya dikpun nyuruh aku berambus. dari mulutnya dikpun mdh nya ada pengganti aku. sapa x rasa nak terjun menara petronas?? xtauk juak aku gney selamak tok aku dpt ditipu dgn mudah...dgn mulut manis axxxx ya. but yg pasti...aku xkan terimaknya balit. hubgn mek 2 xkan jadi cam dolok. xmungkin sebab aku dah cukup jerak dgnnya yg pandey nipu cya cnun. buat masa tok...aku besama dgnnya. nangga jak gney perangey nya. jgn sampey aku ilang sabar jak lah...lepas ya, xkan aku ingt balit mukanya. xkan aku nyesal nak break ngan jantan gya...xkan wujud giknya lam idup aku